127 persones afectades per la Covid-19 a la Vall del Ges

Són les darreres dades actualitzades del Departament de Salut. 

Publicat 22/04/2020, Vall del Ges - Salut

Les persones de la Vall del Ges i Orís afectades per la Covid-19 són 127, segons el mapa interactiu del Departament de Salut, en la seva darrera actualització, aquest dimecres al matí. En aquests moments a Torelló hi ha 103 positius, a Sant Vicenç 11, a Sant Pere 10 i a Orís 3.

Des de l'inici de la pandèmia i fins avui a data de dimarts, el Consorci Hospitalari de Vic ha confirmat 748 casos d'infecció per coronavirus SARS-CoV-2 entre pacients i professionals sanitaris. Han mort per causes relacionades amb la COVID-19 un total de 85 persones. Al Consorci Hospitalari de Vic hi ha ingressades actualment 129 persones amb confirmació de COVID-19 a l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i el Pavelló Vic Salut. Durant tot aquest temps, 232 persones ja han estat donades d'alta hospitalària.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació