164 donacions en els acaptes de sang a Torelló

Les dues jornades es van portar a terme dimarts i dimecres a la sala polivalent.

Publicat 04/06/2020, Torelló - Solidaritat

Les dues jornades de donació de sang que es van fer dimarts i dimecres a Torelló van ser “un èxit”, segons explica Ramon Solà, de l’Associació de donants de Sang d’Osona. Un total de 180 persones van passar per la sala polivalent de Torelló on es van fer 164 donacions,  també hi va haver 16 oferiments (persones que van voler donar sang però que, per un motiu o altre, no ho van poder fer) i 5 van donar sang per primera vegada. De totes les donacions rebudes se’n podran beneficiar 492 malalts.

Torelló es va sumar al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies en què s’han reduït els contagis i els malalts als hospitals de coranavirus. La sala polivalent va comptar amb un espai de donació de 10 del matí a 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.Els donants van poder disposar de gel esterilitzant en arribar a l’espai, van haver de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i van disposar d’un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d’altres. 

El Banc de Sang i la delegació a Torelló de l'Associació de Donants de Sang d'Osona han fet públic el seu agraïment a totes les persones que van participar en aquestes dues jornades solidàries.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació