20 persones assisteixen a la reunió sobre el bosc de ribera a Borgonyà

Estava convocada per l'Associació de Veïns per informar de les actuacions realitzades per l'ACA i programar les futures.

Publicat 15/06/2020, Borgonà - Societat
20-pesones-assisteixen-a-la-reunio-sobre-el-bosc-de-ribera-a-borgonya

La reunió de l'Associació de Veïns de Borgonyà. (Foto: Èric Sibina).

Una vintena de persones van assistir dissabte a la reunió que va convocar l’Associació de veïns de Borgonyà per parlar de la gestió del bosc de ribera a la colònia. L’objectiu era informar de l’estat de l’entorn i les actuacions que s’estan portant a terme per part de l’ACA. Els assistents van exposar les seves idees i propostes. A més es va crear una comissió de 6 membres perquè “vetlli per l’entorn i tiri endavant el projecte”, expliquen. La comissió es tornarà a reunir aquest dimecres per tal d’elaborar un llistat d’objectius referents a l’entorn del poble. Volen que vagi encaminat també en l’àmbit educatiu “per conscienciar els alumnes sobre la natura”, així com organitzar xerrades i tallers que interpel·lin la població. De moment ja han fet una primera actuació prohibint que no es pugui accedir en cotxe a la riba del riu.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació