25 persones assisteixen al curs de manipulació d'aliments a Torelló

Forma part de la programació de cursos ‘Forma't a Torelló’ corresponent a aquesta primavera.

Publicat 27/03/2019, Torelló - Promoció Econòmica

L’edifici de La Cooperativa de Torelló va acollir dilluns al matí el curs de manipulació d'aliments i seguretat alimentària, amb organització de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. Un total de 25 persones van participar en aquesta quarta acció formativa que es realitza dins la programació de cursos ‘Forma't a Torelló’ corresponent a aquesta primavera.

El curs acredita la formació bàsica necessària per a poder treballar en el sector de la restauració i el comerç minorista. Durant la formació d'aquest dilluns els alumnes van poder conèixer aspectes sobre el marc legislatiu; aliments d’alt i de baix risc; contaminació física, química, biològica i creuada; factors de creixement dels microorganismes; toxiinfeccions alimentàries, intoxicacions químiques i al·lèrgies; manipulació higiènica dels aliments; conservació dels aliments; les etiquetes i la informació nutricional; prerequisits del sistema APPCC; introducció als 7 principis del sistema APPCC.

La setmana vinent segueix l'oferta formativa. Dilluns comença el curs d’Identificació de competències i currículum vitae per competències. Dimarts es realitzarà el taller de com millorar la teva comunicació.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació