32 persones al Dinar d'Empreses de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Es va fer divendres a Orís i va comptar amb la presència de l'alcalde de Torelló i d'Orís. 

Publicat 27/11/2019, Vall del Ges - Promoció Econòmica
32-persones-al-dinar-d-empreses-de-la-vall-del-ges-oris-i-bisaura

Roca Salvatella durant la xerrada. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Un total de 32 persones van participar divendres al Dinar d’Empreses de la Vall del Ges, Orís i Bisaura que es va fer a Orís. L’acte, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i pel seu Servei d’Empresa, es consolida com a punt de trobada de les empreses del territori. Entre altres responsables polítics, l'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño.

El dinar d'empreses és un espai de col·loqui on es tracten temes relacionats amb l’actualitat empresarial, es donen a conèixer de primera mà les inquietuds i preocupacions i s’intercanvien impressions amb representants polítics i empresarials del territori.

L’alcalde d’Orís, Arnau Basco, va donar la benvinguda als assistents i tot seguit va tenir lloc la xerrada sobre ‘Què és i què no és la transformació digital a les empreses’, a càrrec de Genís Roca, president i soci de Roca Salvatella, experts en transformació digital. El ponent va enfocar, a manera de reflexió, sobre què és i què no és la transformació digital a partir de l’evolució i transformació de la societat en general i a les empreses a partir de l’entrada de la internet a les nostres vides.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació