4 positius més de coronavirus a la Vall del Ges

Torelló, Sant Pere, Sant Vicenç i Orís sumen un total de182 casos.

Publicat 16/07/2020, Vall del Ges/Orís - Societat

Els positius de coronavirus a la Vall del Ges i Orís han augmentat en quatre, segons les dades actualitzades del Departament de Salut de la Generalitat. A Torelló s’han detectat 3 casos més respecte la setmana passada i en suma un total de 146. Sant Pere també té un afectat més per Covid-19 i en comptabilitza 16 mentre que Sant Vicenç i Orís segueixen amb el mateix nombre, 16 i 4 respectivament. Als 4 municipis sumen un total de 182 casos.

En el conjunt d’Osona, al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 2 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva. Actualment als centres que gestiona el CHV (Hospital Universitari de Vic i Hospital Sant Jaume de Manlleu) hi ha hospitalitzades 3 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, mentre que l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic (gestionat per la FHSC) segueix essent un hospital lliure de COVID-19, de moment, sense cap pacient amb infecció activa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació