400 joves participen a la segona xerrada del cicle ‘Tu tens futur’

La conferència 'Tu tens talent' va anar a càrrec de Fran Rojas, educador social i formador. 

Publicat 12/11/2019, Torelló - Ensenyament
400-joves-participen-a-la-segona-xerrada-del-cicle-tu-tens-futur

El ponent, Fran Rojas, en la sessió del Teatre Cirvianum. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Un total de 400 joves van assistir a la segona de les tres xerrades del cicle ‘Tu tens un futur’, que es va fer dimecres passat al Teatre Cirvianum, organitzada pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió). 

El ponent de la xerrada titulada ‘Tu tens talent’ va ser Fran Rojas, educador social i formador. Durant la seva intervenció va fer plantejar als joves quin creuen que serà el seu lloc en el mercat laboral, on creuen que poden encaixar millor o quines són les seves competències, entre d’altres. També va deixar clar que tothom té competències i que aquestes sempre es poden millorar i entrenar i que, per tant, tothom té un futur. Tot plegat apropant-se a l’original format de concurs de televisió, en el qual el ponent desenvolupa el rol de ‘presentador de televisió’ i dinamitza l’espai formatiu amb preguntes i proves participatives sobre la temàtica en qüestió.

A la xerrada hi van assistir uns 400 alumnes, entre ells alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Rocaprevera, l’Escola Sagrats Cors, l’Institut Escola Marta Mata i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora. També hi eren presents alumnes de cicles formatius de l’Institut Cirviànum, joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el Programa de Noves Oportunitats.

La tercera xerrada del cicle, ‘Tu tens exemples’ es portarà a terme el 16 de gener. L’objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els joves assistents.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació