43 comerços de Torelló participen a la 10a campanya ‘Compra i guanya’

La iniciativa està valorada en 1.253,50€, amb 5 lots de premis amb els regals aportats per cada establiment.

Publicat 14/10/2020, Torelló - Comerç

Un total de 43 comerços de Torelló participen a la desena edició de la campanya ‘Compra i guanya’ que es portarà a terme durant tot el mes d’octubre a prop de 2000 botigues de 31 municipis de Catalunya i que organitza la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, en què Torelló també n’és membre. 

Aquesta desena edició tindrà un caràcter especial per la conjuntura actual marcada per la pandèmia, però mantindrà intactes els seus quatre objectius: dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants. Per això, la campanya s'ha adaptat a les circumstàncies excepcionals i es trasllada a aquest mes d’octubre, entre la campanya d'estiu i la de Nadal; amplia el seu àmbit a tot el municipi i no tan sols es fa als nuclis antics com en les edicions anteriors, i passa a anomenar-se ‘Compra i guanya’.

La campanya està valorada en 1.253,50€, amb 5 lots de premis amb els regals aportats per cada establiment. Els diferents premis de la campanya estan exposats en forma d'aparador en un establiment comercial del nucli antic que actualment està en règim de lloguer, concretament al carrer mossèn Parassols número 11.

La iniciativa neix a partir dels objectius generals de la Llei de Barris, un projecte transversal, innovador i engrescador. Gràcies a la inquietud de compartir noves experiències entre els barris que van desenvolupar aquest projecte, va sorgir la idea de tirar endavant una campanya conjunta de dinamització comercial per tal de resoldre una necessitat comuna: dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat, el comerç dels nuclis antics.

Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que comprin als comerços adherits dels 31 municipis organitzadors, i que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones, a cadascun dels 31 municipis membres de la Xarxa.

A principis de novembre, es sortejaran 32 experiències a cadascun dels 31 municipis (31 per clients + 1 comerciant) valorats en 2.859 €. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran més de 91.400 € en 992 experiències per a dues persones que fins al juny de 2021, viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni dels 31 municipis organitzadors, sempre amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació