57 positius més de coronavirus a la Vall del Ges i Orís

En el conjunt d'Osona, hi ha hagut 62 nous ingressos i s'han registrat 17 morts.

Publicat 19/11/2020, Vall del Ges - Societat

El nombre de positius de coronavirus a la Vall del Ges i Orís ha crescut en 57 persones, tot i que la xifra no ha incrementat tant com en les darreres setmanes. En el conjunt del territori s’han comptabilitzat 890 persones amb Covid-19. A Torelló hi ha 694 positius, 47 més que fa set dies; a Sant Vicenç 103, cinc més; a Sant Pere 85, cinc més i, per últim a Orís es manté la xifra de les darreres setmanes amb només 8 persones.

Al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 62 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva i s'han registrat 17 morts per causes relacionades amb la COVID-19. Actualment, a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 47 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, de les quals 15 són pacients que requereixen cures intensives. A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb COVID de tot Osona, hi ha 49 pacients ingressats amb resultat positiu, mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) hi ha 3 persones ingressades amb infecció activa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació