87 positius més de coronavirus a la Vall del Ges i Orís

En el conjunt del territori s'han comptabilitzat 833 persones amb Covid-19.

Publicat 12/11/2020, Vall del Ges/Orís - Salut

A la Vall del Ges i Orís hi ha 833 persones amb coronavirus, 87 més que la setmana passada, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. A Torelló s’han comptabilitzat 647 positius, 71 més respecte la setmana anterior; a Sant Vicenç 98, 7 més; a Sant Pere 80, 9 més i, finalment, a Orís 8, la mateixa xifra que fa 7 dies.

Al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 69 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva i s'han registrat 10 morts per causes relacionades amb la COVID-19. En aquests moments, a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 66 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, de les quals 19 són pacients que requereixen cures intensives. A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb COVID de tot Osona, hi ha 43 pacients ingressats amb resultat positiu, mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) hi ha 7 persones ingressades amb infecció activa.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació