99 donacions en l'acapte de sang del passat mes de desembre a Torelló

La iniciativa formava part de la campanya de ‘l’Amic Invisible’, en què els receptors agraeixen als donants l’oportunitat de tractaments. 

Publicat 08/01/2019, Torelló - Solidaritat

L'Associació de Donants de Sang d'Osona va organitzar el passat mes de desembre a Torelló, un nou acapte de sang. Hi va haver 99 donacions, 8 oferiments i 1 de nou. L'acapte es va fer el passat 22 de desembre al Centre d'Assistència Primària, a l'Avinguda Pompeu Fabra, 8, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de dos quarts de 5 de la tarda a les 9 del vespre. La iniciativa formava part de la campanya de ‘l’Amic Invisible’, en què els receptors agraeixen als donants l’oportunitat de tractaments. Després de cada donació, els donants es van endur una postal de persones que van necessitar sang en algun moment de la seva vida i que els van voler escriure un missatge d’agraïment. Des de la delegació local del Banc de Sang i Teixits es mostren agraïts amb tothom que hi va participar. Des del Banc de Sang i Teixits recorden que cada dia calen 1.000 donacions per garantir que tothom tingui sang quan en necessita. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació