A finals de mes acabaran les obres de la primera fase del vial per a vianants i bicicletes de la Vall del Ges

Aquest dilluns a la tarda el diputat d'Infraestructures i Mobilitat va fer una visita d'obres juntament amb els alcaldes. 

Publicat 05/03/2019, Vall del Ges - Política
a-finals-de-mes-acabaran-les-obres-de-la-primera-fase-del-vial-per-a-vianants-i-bicicletes-que-connectara-tota-la-vall-del-ges

D'esquerra a dreta, Griselda Castells, Èric Sibina, Jordi Fàbrega i Santi Vivet. (Foto: Diputació de Barcelona).

El diputat d’Infraestructures i Mobilitat i també alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, va visitar aquest dilluns a la tarda les obres del vial per a vianants i bicicletes que connectarà amb tota la Vall del Ges al costat de les carreteres BV-5224 i BV-5228. Ho va fer juntament amb l’alcalde de Torelló, Santi Vivet; l’alcalde de Sant Vicenç, Èric Sibina, i la primera tinent d’alcalde de Sant Pere, Griselda Castells. A finals de març finalitzarà la primera fase de l’actuació “que va del Pont de l’Aníjol fins a l’encreuament de Sant Vicenç”. Inicialment les obres “tenien una durada de 6 mesos” i l’import d’adjudicació és de “700.000 euros”. Pel que fa la segona fase “acabarà entre el mes de juny i juliol” i anirà “des de la rotonda de la variant de Torelló fins als carrers Balmes i Progrés” i tindrà un cost “d’1.700.000 euros”. Fàbrega ressalta que “és la primera infraestructura pròpia de la Vall del Ges que unifica els tres municipis”. A més, recorda que “el Pla Estratègic de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ja recollia fa anys aquest camí”. 

El diputat d’Infraestructures i Mobilitat assenyala que “sempre es busca que siguin itineraris al costat de la carretera perquè dóna més seguretat, sobretot a les nits”. Al llarg del seu recorregut s’instal·laran balises de llum “que marcaran l’itinerari durant la nit perquè la gent pugui passar”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació