Activitats nadalenques a Torelló

Diumenge es farà la cagada popular del tió a la plaça de la Sardana. 

Publicat 20/12/2019, Torelló - Societat

L’Associació de Veïns del barri de Montserrat de Torelló farà diumenge la cagada popular del tió. Començarà a les 5 de la tarda, es farà a la plaça de la Sardana i hi haurà regals per a tots els nens i nenes. 

Pel que fa el Campament Reial de Torelló s’instal·larà el dissabte 28 a la plaça Nova. Allà els més petits podran donar les seves cartes als patges de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. A més, podran comprar els fanalets de Càritas, que també es podran adquirir a les llibreries, o fer un passeig amb poni. I el 5 de gener a partir de 2/4 de 4 de la tarda l’herald Ali Ben-Said es passejarà pels carrers del municipi, així com es col•locaran els tres campaments reials, al barri de Montserrat, a la plaça Joanot Martorell i a la placeta d’en Pujol. L’arribada dels Reigs Mags de l’Orient es preveu a 2/4 de 7 de la tarda a l’estació de tren. A la cavalcada hi participaran un centenar de persones i es repartiran uns 500 quilos de caramels aproximadament. Una de les novetats és que el rei Baltasar estrenarà un tron fet de bambú. La cavalcada arribarà al seu final davant la Casa de la Vila on l’Ali Ben-Said farà el discurs a dalt del balcó. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació