Activitats per celebar el dia de llegir Jules Verne

Pasqual Bernat pronunciarà aquest divendres la xerrada  ‘Jules Verne: de la ciència a l’imaginari’ a les 7 de la tarda a la Biblioteca Dos Rius. 

Publicat 08/02/2019, Torelló - Cultura
activitats-per-celebar-el-dia-de-llegir-jules-verne

Cartell de l'activitat.

Amb motiu del Dia Internacional de llegir Jules Verne que se celebra aquest divendres, la Biblioteca Dos Rius de Torelló, la Societat Catalana Jules Verne i la Societat Hispànica Jules Verne han organitzat dues activitats. La primera és una exposició de Jules Verne i la seva obra que es pot visitar des de dilluns i fins dissabte. La segona és una conferència titulada ‘Jules Verne: de la ciència a l’imaginari’ a càrrec de l’historiador de la ciència de Sant Vicenç Pasqual Bernat que es farà a les 7 de la tarda. Nombroses institucions i entitats vinculades a la  lectura i el coneixement d’aquest autor francès hi participaran a través de diverses activitats de lectura i divulgació de l’obra verniana.

Per altra banda, Pasqual Bernat, membre de la Societat Catalana Jules Verne,  va pronunciar dimecres una xerrada als alumnes de sisè de l’escola Fortià Solà en el marc del projecte interdisciplinari en què estudien ‘La volta al món en 80 dies’. Va donar coneixements sobre la vida i obra de l’autor francès. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació