Ada Vilaró presenta '360 grams' i Quartet Mèlt 'Imparables' al Teatre Cirvianum

És la doble proposta per aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum. 

Publicat 06/02/2020, Torelló - Cultura
ada-vilaro-presenta-360-grams-al-teatre-cirvianum-i-quartet-melt-imparables

Ada Vilaró durant l'espectacle.

‘360 grams’ d’Ada Vilaró és l’espectacle poètic que es podrà veure dissabte, a les 9 de la nit, al Teatre Cirvianum de Torelló. Fusiona la paraula, cos i dansa en un projecte que neix d’una experiència personal de Vilaró, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, s’atreveix a compartir. I és que l’autora compartirà de forma poètica la seva experiència personal en el pas per un càncer de mama. Paral·lelament dimecres a la tarda es va fer una xerrada contra el càncer de mama a la biblioteca Dos Rius que complementa l’espectacle ‘360 grams’.

Per altra banda, el diumenge Quartet Mèlt presenta ‘Imparables’, un recorergut per 100 anys d’història de Catalunya en 16 cançons. Es tracta d’un espectacle amb bona música, divertit i emotiu. Fa 100 anys només es podia gaudir de la música assistint als concerts, ja que no hi havia cap suport físic per fer-ho des de casa. Aquest és el punt de partida del viatge que acabarà en la més rabiosa actualitat.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació