Afectacions als carrers Progrés, Ter i avinguda del Castell en la segona setmana de treballs d'asfaltat

Les obres es troben emmarcades dins el pla de xoc de manteniment urbanístic que l'Ajuntament va aprovar l'any passat.

Publicat 07/07/2020, Torelló - Obres
afectacions-als-carrers-progres-ter-i-avinguda-del-castell-en-la-segona-setmana-de-treballs-d-asfaltat

Les obres d'asfaltat al carrer Progrés. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Les obres d’asfaltat de set carrers de Torelló, incloses en el pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat des del consistori, han iniciat la segona setmana de treballs. Després d'actuar als carrers Vallespir, Congost i avinguda Pompeu Fabra, aquesta setmana es treballa als carrers Progrés i Ter i a l'avinguda del Castell. L'empresa encarregada de les obres ha fet una previsió actualitzada dels dies d'actuació a cada carrer. En cap cas s'actuarà abans però sí que es podria endarrerir algun dia en cas de condicions meteorològiques adverses. La previsió és que el dimarts i dimecres d’aquesta setmana s’actuï a part del carrer del Ter, des de la Ronda Pollancredes fins a la carretera de Conanglell. Es fressarà tot el tram i s'asfaltarà només el sector on hi ha habitatges particulars. Pel que fa el dijous també es treballarà en la part del carrer del Ter i per evitar al màxim les afectacions a empreses i treballadors, només es treballarà en horari de vespre/nit, asfaltant el tram del carrer amb empreses. I el divendres i dissabte i dilluns vinent es continuarà actuant en una part de l'avinguda del Castell, des del carrer Borgonyà fins al carrer Comte Borrell. Segons les previsions, divendres 10 es fressarà, dissabte 11 s'acabarà de fressar i es faran feines prèvies d'asfaltat i el dilluns 13 s'asfaltarà tot el tram. El divendres 17 de juliol està previst que finalitzin les obres.

El pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat pel consistori es va aprovar al ple municipal de juliol de 2019, amb un pressupost que arribava a 1.066.573 euros.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació