Aina Bigas i Mariona Colomer guanyen la beca 'Educar Fomentant l'Esforç'

‘Fisikids’ neix de la inquietud de voler donar resposta a la gran quantitat de preguntes que es fan els infants, en particular sobre la meteorologia i el clima. 

Publicat 03/07/2019, Sant Vicenç - Ensenyament
aina-bigas-i-mariona-colomer-guanyen-la-beca-educar-fomentant-l-esforc

Les guanyadores de la beca. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

Les santvicentenques Aina Bigas i Mariona Colomer, han guanyat la beca ‘Educar Fomentant l'Esforç’ de la Fundació Espavila per dur a terme el seu projecte ‘Fisikids’ a l'Escola Lloriana. El premi el van recollir el passat 25 de juny durant l’acte que es va portar a terme al Palau Robert de Barcelona. 

Bigas estudia el quart curs de la doble Titulació del Grau de Mestra d'Educació Infantil i Educació Primària a la Universitat de Girona on s'ha especialitzat en la menció de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Pel que fa Mariona Colomer és estudiant de Física a la Universitat de Barcelona i investigadora de l'Institut de Ciències Fotòniques. El projecte és fruit de la seva passió per l'educació i la ciència. ‘Fisikids’ neix de la inquietud de voler donar resposta a la gran quantitat de preguntes que es fan els infants, en particular sobre la meteorologia i el clima. L'objectiu principal és que els infants aprenguin el mètode científic, és a dir, formulin les seves pròpies preguntes, estableixin hipòtesis, agafin dades i realitzin conclusions fugint de respostes automàtiques. Per fer-ho es basen en un element que permet aprendre-ho d'una manera vivencial i pràctica: l'estació meteorològica de l'Escola Lloriana del municipi. Aquest instrument, que forma part dels recursos del centre, serà el pilar que permetrà desenvolupar la seva proposta didàctica en què comptaran amb el suport del centre i altres estudiants universitaris.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació