Alguns alumnes de l'IES Cirviànum fan vaga

Quan es preveu que hi haurà un seguiment més massiu serà divendres quan hi ha convocada una aturada de país. 

Publicat 16/10/2019, Torelló - Ensenyament

Un total de 31 alumnes de l’IES Cirviànum de Torelló fan vaga aquest dimecres i no han anat a classe. En total són 10 alumnes d’ESO i 21 de Cicles Formatius. Són estudiants que han portat l’autorització dels pares o si són majors d’edat un justificant a través del qual informen del motiu pel qual no acudeixen a les aules. Pel dijous seran 76 els alumnes que no assistiran a l’Institut, 21 d’ESO, 31 de Batxillerat i 24 de Cicles Formatius. I pel divendres, dia en què hi ha convocada la vaga general, per part de la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), són 157 els alumnes que la secundaran. 51 corresponen a ESO, 43 a Batxillerat i 63 de Cicles Formatius. Abans de divendres se sabrà quan professors també s’hi adhereixen.

Des del centre expliquen que el dilluns “van marxar massivament els alumnes de batxillerat” sense l’autorització corresponent dels pares. El centre funciona “amb tota normalitat”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació