Alumnes del PTT fabriquen caixes niu a darrera el pavelló

La idea neix d’una proposta entre el professorat i els tècnics del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. 

Publicat 12/03/2020, Torelló - Societat
alumnes-del-ptt-fabriquen-caixes-niu-a-darrera-el-pavello

La instal·lació de les caixes niu es va fer divendres passat. (Foto: Ajuntament Torelló).

Alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) han fabricat una dotzena de caixes niu que, el passat divendres, van emplaçar a la zona verda de darrera del pavelló, a l’entorn del punt d’aguiat d’ocells. La iniciativa neix d’una proposta entre el professorat i els tècnics del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i dona continuïtat a la construcció del punt d’aguait que va servir de projecte de final de curs de l’any passat.

En total s’han construït i penjat una dotzena de caixes niu al llarg de tot l’espai per tal d’afavorir la presència i nidificació d’espècies com la mallerenga blava, la mallerenga carbonera, i el cargolet i el pardal xarrec. Al mateix temps, els alumnes han fet un marc de fusta i han instal•lat un cartell de sensibilització ambiental per a la identificació de les espècies d’ocells més freqüents.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació