'Ànima animal', la proposta de l'hora del conte a Torelló

Es farà a les 6 de la tarda a la sala infantil de la biblioteca Dos Rius. 

Publicat 15/05/2019, Torelló - Cultura

La biblioteca Dos Rius de Torelló farà aquest dimecres a les 6 de la tarda una nova sessió de l’hora del conte, adreçada a infants a partir dels quatre anys. Porta per títol ‘Ànima animal’ que anirà a càrrec de Judith Navarro. L’activitat es pregunta si els animals o objectes tenen ànima. 

Per altra banda, l’entitat ha allargat fins el 20 de maig les inscripcions per assistir al ‘Laboratori de lectura’. Es tracta d’un taller que té per objectiu “conèixer els llibres infantils, personatges i autors” i que s’adreça a infants a partir dels 6 anys i al públic familiar. La directora de la biblioteca, Ester Granados, explica que “treballem una temàtica i un autor a través d’una lectura compartida i després es realitza una activitat de creativitat”. En aquesta ocasió el tema és “sobre com canviar el món o accions per tenir un món millor”. Es farà una sessió el dissabte 25 de maig a les 11 del matí i el divendres 7 de juny a 2/4 de 6 de la tarda. Granados diu que “en cas de fer bon temps l’activitat es farà al pati de la biblioteca”. El formulari per fer la inscripció es pot trobar al web de la mateixa Biblioteca. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació