Aniol Hormigón, del TT Torelló, primer en la categoria benjamí del Campionat TTI Escolar

Del TT Torelló hi van competir un total de 13 jugadors en les tres categories. 

Publicat 29/11/2019, Torelló - Esports
aniol-hormigon-del-tt-torello-primer-en-la-categoria-benjami-del-campionat-tti-escolar

Els participants al Campionat Escola Intercomarcal. (Foto: TT Torelló).

El TT Torelló va disputar dissabte la segona prova individual del Campionat TTI Escolar de la temporada que es va fer a les instal·lacions del CTT Roda de Ter i que va reunir fins a 37 participants entre els tres nivells de joc: A, B i C e major a menor classificats. Del TT Torelló hi van competir un total de 13 jugadors en les tres categories. Cal destacar la primera posició d’Aniol Hormigón, de 6 anys, en la categoria benjamí; la segona d’Ausiàs Bargay en el grup A; i la tercera d’Iván Francos en el grup B, el mateix lloc que Dani Carrasco en el grup C.

Pel que fa l’equip de la categoria nacional es va imposar al Vilafranca per 4 a 2 i se situa cinquè a la classificació. Jordi Piella i Gerard Font van fer 2 punts cadascun mentre que David Avilés no va poder puntuar.

Pel que fa el grup de segona provincial va perdre per 0 a 6 contra el Castellgalí i es col•loca quart a la classificació. Hi van prendre part els jugadors Santi Oliva, Guillem Vilà i Àngel Gutiérrez.

Per últim, l’equip de tercera va tenir jornada de descans.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació