Anna Mas es penja el bronze en els Campionats de Catalunya Màster

L’equip de relleus mixte també va aconseguir la medalla. 

Publicat 14/01/2020, Torelló - Esports
anna-mas-es-penja-el-bronze-en-els-campionats-de-catalunya-master

El grup màster amb la seva medalla. (Foto: NC Torelló).

El NC Torelló va obtenir dues medalles de bronze durant els Campionats de Catalunya Màster disputats el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Sabadell. Anna Mas va pujar al tercer lloc del podi en la categoria 50 i més anys, en la prova de 50 papallona.  El segon metall va recaure a l’equip de relleus mixte, en la prova de 4x100 lliure mixte. L’equip estava format per Roser Roca, Oriol Ausiró, Anna Mas i Marc Caralt. 

A nivell individual, els resultats més destacats van ser el quart lloc d’Oriol Ausiró en 50 lliure i en la categoria +30 i el sisè de Roser Roca en 50 esquena +50. Cesc Sala, per la seva banda, va obtenir el seu millor resultat en la proa de 50 esquena i en la categoria +50. Gerard Cuní va asollir la 13a posició en els 50 lliures i Marc Caralt va acabar 5è en 200 braça de 45. Per últim, en el relleu d’estils mixte, 4x100, el Torelló va tornar a fregar el podi, obtenint un quart lloc.

Per altra banda, els infantils, júniors, absoluts del CNT van fer una bona actuació en la tercera jornada de la lliga infantil i presa de temps júnior i absolut a Lloret. Cal destacar el primer lloc de Magí Pijoan en els 50 esquena, el tercer lloc en els 400 lliures i el segon en els 200 lliures. Martí Comas va ser tercer en els 50 esquena; Paula Pavillard tercera en els 50 lliures, primera en els 100 esquena; Aina Fontserè tercera en els 50 lliures, primera en els 100 esquena, primera en els 200 estils i tercera en els 100 lliures; Ainhoa Benavente tercera en els 200 papallona i Bernat Esteban primer en els 100 papallona. En els 4x50 metres lliures masculí el CNT va obtenir el primer lloc i les fèmines el tercer en els 4x50 metres estils femení. La competició va reunir tots els clubs de Girosona, amb especial presència d’Olot, Banyoles, Figueres, Lloret, Vic, GEIEG, Centelles i Torelló, però també amb clubs com el Roses, el Palafrugell, el Farners, el Besalú o el Riembau.

Pel que fa l’equip aleví es va desplaçar fins a Girona on hi van prendre part aquells nedadors de la categoria que no havien participat al campionat Nedador Complet DS aleví celebrat a Barcelona el passat 3 de gener. Gerard Ortiz, Sergi Rosell, Íker Molina, Biel Van Gelderen, Ivette Pecino, Sinaida Aumatell, Sílvia Rusiñol, Berta Merino i Estel Camps van ser els representants del Club i dels quals cal destacar la millora de marques en la majoria de proves realitzades. 

La pròxima cita torellonenca serà aquest dijous a Terrassa on es disputarà el Campionat de Catalunya Open i el Campionat de Catalunya de Fons Indoor.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació