Arnau Basco és reelegit a Orís

L'alcalde va oferir "la mà estesa" al grup de l'oposició. 

Publicat 18/06/2019, Orís - Política
arnau-basco-es-reelegit-a-oris

Els regidors de l'equip de govern. (Foto: Ajuntament d'Orís).

Arnau Basco, de JxCat, va prendre possessió com a alcalde d’Orís dissabte passat  en un mandat en què continuarà tenint majoria absoluta amb 6 dels 7 regidors que té l’Ajuntament. Durant el seu discurs Basco va oferir “mà estesa” al grup de l’oposició i concretament a la regidora d’Independents, Íria Toneu, “amb la voluntat de sumar i no restar”. I és que segons va dir “volem gestionar la majoria que ens ha atorgat el poble amb consens i amb ganes de treballar amb equip pel bé del municipi i escoltant a tothom”. En aquest sentit va remarcar “la importància de governar per a tots amb independència de la seva opció política” i “ho farem amb il•lusió i constància tal com hem demostrat aquests últims anys”. El nou batlle també va mostrar el seu compromís “amb el procés polític català”. 
JxCat no va ser l’únic grup que va presentar candidatura, ja que també va fer-ho el grup d’Independents. L’única regidora de l’oposició es va votar a ella mateixa “pels 54 vots que vam aconseguir”, diu.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació