Arrenca la festa major de Torelló

El col·lectiu Les Barjaules de la Vall del Ges es presentarà públicament diumenge en un acte anomenat 'Emboliquem la troca'. 

Publicat 19/07/2019, Torelló - Cultura
arrenca-la-festa-major-de-torello

Cartell de la festa major.

Comencen aquest cap de setmana els actes emmarcats dins la festa major de Torelló. El dissabte es portarà a terme ‘L’origen del jazz’ a través de la mirada pictòrica de Joan Pujol Carandell. Es tracta d’una proposta audiovisual que acollirà el Museu de la Torneria a les 8 del vespre i l’espectacle ‘Els Tres Mosqueters’ a càrrec del grup Xarxa de Torelló. Els protagonistes d’aquesta adaptació tornen a ser els nens i nenes dels tallers de teatre, els més petits, que són ja “la quarta generació”. Es podrà veure dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Cirvianum.

Pel que fa el col·lectiu feminista Barjaules es presentarà diumenge al Jardins Vicenç Pujol, en un acte coorganitzat amb els Deixebles de Sant Feliu. Els impulsors expliquen que es farà “una jornada festiva amb perspectiva femenina” que inclourà diverses activitats sota el nom ‘Emboliquem la troca’. Començarà a les 12 del migdia amb un vermut musical a càrrec de la coral Lloriana Jove i GM i continuarà amb un dinar popular a càrrec de l’Agrupament Escolta. A la tarda es portarà a terme un recital de poesia i un taller de contes, seguit dels concerts amb Judit & Pol, Lil·lit Trio i Patri & Co. A les 8 del vespre és quan el col·lectiu es presentarà públicament. També es realitzarà un taller de totebags i un mural participatiu, així com es durà a terme la renovació de quotes dels Deixebles de Sant Feliu i la venda de samarretes per la festa major. El grup ha nascut al voltant del Punt Lila que es va crear l’any passat per la festa major sota el paraigües dels Deixebles. 

Per altra banda, el mateix diumenge hi haurà l’arribada de la cursa ciclista XIV Gran Premi Ajuntament de Torelló en un circuit de 72 quilòmetres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació