Arrenca una nova edició del Re-fes-te l'estiu a Sant Pere

Enguany es concetren tots els actes en els dimecres del mes de juliol. 

Publicat 01/07/2020, Sant Pere - Política
arrenca-una-nova-edicio-del-re-fes-te-l-estiu-a-sant-pere

Cartell de l'activitat d'aquest dimecres.

Sant Pere engega aquest dimecres una nova edició del Re-fes-te l’estiu. Una de les novetats d’enguany, segons explica la tècnica d’Infància i Joventut de l’Ajuntament, Ester Serrat, és que “compactem tots els actes en dimecres”. Un altre canvi és que els escoltes col·laboren en una activitat de recuperar jocs tradicionals al carrer que està oberta a tots els nens i nenes del poble. Els actes arrenquen aquest dimecres amb el taller cuina healthy a càrrrec de la dietista i nutricionista Mireia Comas que es farà a les 8 del vespre a l’Escola Xandri. També se n’ha programat un d’enigmes ‘Entra en el món de la criptografía i els missatges xifrats’ el 8 de juliol a les 8 del vespre a l’Envetlat del Polvorí; un pícnic concert on es convida a tothom a portar el sopar i gaudir de les actuacions dels santperencs i santperenques el proper 15 de juliol a les 9 del vespre a el Mas. L’activitat “vol oferir una bona estona de música de mans de totes les persones que drurant el confinament van sortir a cantar o a tocar algun instrument al carrer”, expliquen des del consitori santperenc. Per això es fa una crida a tothom “que va sortir a cantar algun dia o cada dia al carrer perquè s'animi a fer-ho en el Concert COVID19”.
Les persones interessades cal que s'apuntin a l'Ajuntament on se'ls informarà de tot el necessari per a poder formar part del repertori d'aquest concert. El concert també vol ser en especial un agraïment a qui va tocar “quan estavem confinats, però també a tot el poble de Sant Pere per la comprensió i bona resposta durant aquests mesos especialment complicats”.  Finalment, es portarà a terme l’activitat de teatre familiar i titelles i ombres amb la Companyia Cal Teatre ‘Joc de Cadires’ el 22 de juliol a les 8 del vespre també a El Mas. Pel que fa el taller de cuina i d’enigmes cal inscripció prèvia trucant a l’Ajuntament. També cada dimarts del mes de juliol es convida a tothom a sortir al carrer “per jugar, ballar i pasar-s’ho bé”. Es convoca als participants en quatre punts diferents del poble que són la plaça Catalunya, plaça Generalitat, Parc Atlàntida i el Polvorí. En totes les activitats caldrà respectar al màxim les mesures de prevenció establertes: distància de 2 metres, ús de mascareta i líquid desinfectant. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació