Artur Mas diu a Torelló que "el municipalisme és necessari per aconseguir la independència"

Juntament amb el president del Pdcat, David Bonvehí, dimecres va compartir un sopar amb simpatitzants i amics del partit al restaurant El Triangle. 

Publicat 07/02/2019, Torelló - Política
artur-mas-parla-diu-a-torello-que-el-municipalisme-es-necessari-per-aconseguir-la-independencia

Artur Mas, dimecres al restaurant El Triangle. (Foto: Manel Romans).

L’expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas i el president del Pdcat, David Bonvehí, van compartir dimecres al vespre un sopar amb simpatitzants i amics del partit al restaurant El Triangle de Torelló. Mas va fer una xerrada sobre “perquè és tan importat el municipalisme per aconseguir la independència?”. L’expresident va dir que “aquest és un moviment que comença des de baix cap a dalt”, així com també va explicar des del seu punt de vista com veu el país i la relació de Catalunya amb Espanya. L’expresident es va mostrar més partidari que a Espanya “hi hagi un govern més dialogant com el PSOE i no com el PP”. A més, Artur Mas va demanar unitat a les formacions independentistes perquè només d’aquesta manera es podrà avançar. Després del sopar hi va haver un torn de preguntes entre la seixantena d’assistents sobre la situació del país, la independència, i en quin moment es troba el Pdcat i Junts per Catalunya, després de l’aparició de la Crida. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació