Aturen la programació del Teatre Cirvianum i l'Alter Cinema

De moment, s'han suspès les activitats dels propers quinze dies, si és que el govern no allarga les limitacions.

Publicat 30/10/2020, Torelló - Cultura

El Teatre Cirvianum i l’AlterCinema també han aturat la programació després que el govern de la Generalitat decretés la suspensió de totes les activitats culturals, d’oci i espectacles. De moment han suspès la dels propers quinze dies. Els dos equipaments estaran tancats fins el proper 13 de novembre, si és que el govern no allarga les limitacions. Des del Teatre Cirvianum de Torelló afirmen que “no tenim més remei que aturar la programació, en principi és per quinze dies, però no n’estem segurs”. De moment, s’han suspès els espectacles previstos pel cap de setmana vinent ja que aquest no hi havia res programat”. Es tracta de El Petit de Cal Eril previst pel 6 de novembre, Espejismo (7 de novembre) i El Brugarol (8 de novembre). El regidor de Cultura, Xevi Lozano, explica que “es retornaran els diners” i la intenció és “poder-los reprogramar” encara que de moment les dates “estan per confirmar”. L’objectiu “és poder mantenir el màxim d’espectacles possibles igual que va passar la primavera passada”.Des de Cultura recorden que “just quan acabàvem de modificar els horaris dels espectacles per complir amb el toc de queda, cinc dies després aquesta mesura ja ha caigut”.  I és que comenten que “Seguirem a l’expectativa, davant de la incertesa del moment”.

Pel que fa l’Alter Cinema tampoc podrà projectar les dues pel·lícules que tenia previstes pels propers quinze dies. Es tracta de ‘Una gran mujer’ de Kantemir Balagov que s’havia de veure el 5 de novembre i ‘Boda de rosa’ de Iciar Bollaín, el 26 de novembre.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació