Augmenten els positius de Covid-19 a la Vall del Ges i Orís

Actualment hi ha 164 positius mentre que en el conjunt d'Osona només hi ha 42 persones ingressades amb coronavirus.

Publicat 22/05/2020, Vall del Ges - Salut

Els casos postitius de coronavirus mostren un repunt a la Vall del Ges i Orís, segons les dades del Departament de Salut. En aquests moments hi ha 164 positius. Aquest increment es deu a què ara es fan més testos i també que encara no s’ha superat la malaltia. A Torelló hi ha 133 casos, a Sant Pere 14, la mateixa xifra que Sant Vicenç i a Orís 3.

Per altra banda, el Consorci Hospitalari de Vic informa que actualment només hi ha hospitalitzades 42 persones amb confirmació de Covid-19 entre l’Hospital Universitari de Vic, l’Hospital Sant Jaume de Manlleu, el Pavelló Vic Salut i l’Hospital de la Santa Creu. Aquesta dada ha variat significativament ja que, a més de les nombroses altes que s'han registrat, ara no es compten com a positius els pacients que van ingressar a l'HUSC amb Covid-19 i que, tot i seguir ingressats per completar la seva recuperació, ja han donat negatiu en els últims tests PCR. Des de l'inici de la pandèmia, ja han estat donades d'alta als hospitals d'Osona 513 persones diagnosticades de COVID-19 que havien hagut de ser hospitalitzades. Entre les altes d'aquests últims dies es troba una pacient amb 106 anys, que dimarts va deixar l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic després de recuperar-se de la COVID-19.

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació