Augmenten en 18 els positius de coronavirus a la Vall del Ges i Orís

Des de l'inici de la pandèmia s'han comptabilitzat 411 persones afectades per Covid-19. 

Publicat 08/10/2020, Vall del Ges/Orís - Salut

Els casos de coronavirus a la Vall del Ges i Orís han incrementat en 18 persones respecte la setmana passada. A Torelló s’han comptabilitzat 13 persones més, a Sant Vicenç 4, a Sant Pere 1 i a Orís cap. Des de l’inici de la pandèmia i fins a dia d’avui a Torelló s’han registrat 328 positius, a Sant Vicenç 48, a Sant Pere 30 i a Orís 5. En total hi ha 411 persones afectades per Covid-19. 

Per altra banda, al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 34 nous ingressos als centres hospitalaris d’Osona de persones amb PCR positiva i no s'ha registrat cap mort per causes relacionades amb la COVID-19. A l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 31 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, mentre que a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic (gestionat per la FHSC) hi ha 3 pacients ingressats amb resultat positiu. L’Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) segueix sent un centre lliure de COVID-19, de moment, sense cap pacient amb infecció activa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació