Bon paper del NC en la 5a jornada de la lliga aleví

El club torellonenc va pujar al podi en tretze ocasions. 

Publicat 03/03/2020, Torelló - Esports
bon-paper-del-nc-en-la-5a-jornada-de-la-lliga-alevi

Els nedadors torellonencs que van participar a la competició. (Foto: NC Torelló).

El CN Torelló va obtenir 13 posicions de podi en la 5a jornada de la lliga aleví que es va disputar dissabte passat a les instal·lacions del CN Vic-ETB. Irene Comas va ser primera en els 400 estils i en els 100 papallona; Arnau Pietx segon en els 400 estils i 200 braça i tercer en els 100 lliure; Paula Bautista segona en els 400 estils i tercera en els 100 lliure i 200 braça; Kilian Rubiejo segon en els 100 lliure; Marc Hernández tercer en els 400 lliure i Oriol Arumí tercer en els 100 papallona. L’equip de relleu de 4x200 lliure masculí va ser segon mentre que el femení tercer. La resta de nedadors torellonencs també van assolir bones posicions i, sobretot, millores en les marques. La 5a jornada de la lliga aleví va comptar amb la presència dels tres equips de la comarca d’Osona (Vic, Centelles i Torelló), així com d’altres de la província de Girona com l’Olot, el Farners o el Castellfollit. 

Per altra banda, l’equip aleví té un altre compromís dissabte vinent a Torelló, on es disputarà la 2a Jornada del Campionat d’Osona. En aquesta competició també hi prendran part els nedadors de les categories benjamí i prebenjamí. Els clubs participants seran el CN Centelles, el CN VicETB i el NC Torelló.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació