Bernat Esteban aconsegueix el rècord absolut en els 400 estils a Olot

La resta de nedadors del NC Torelló van fer un bon paper a la jornada de fons i estils d'aquesta localitat. 

Publicat 07/10/2019, Torelló - Esports
bon-paper-del-nc-torello-a-la-jornada-de-fons-i-estils-a-olot

Els nedadors torellonencs que van participar a la competició. (Foto: NC Torelló).

El NC Torelló va participar a la jornada de fons i estils absolut a les instal·lacions del CN Olot que es van disputar el cap de setmana passat i que també incloïa la 1a jornada de la lliga infantil. Des del NC Torelló assenyalen que “en general s’han assolit millors marques personals, que a aquestes alçades de temporada no és gens fàcil i que els nedadors han respost molt bé a les exigències tècniques i tàctiques demanades pel seu entrenador”. 

Bernat Esteban, un dels nedadors destacats de la jornada, va comentar tot just acabada la prova que s’havia sentit “prou bé, per ser la primera competició” i que va intentar “atacar el rècord absolut de 400 estils” i es va quedar “a una dècima, tot i així sí que he assolit el rècord de 18 anys”. Esteban va ser el guanyador absolut de la prova de 400 estils. De fet, el NCT es va endur la victòria en tres de les quatre proves oficials disputades. Així, Paula Pavillard va obtenir també la victòria absoluta en 400 estils, mentre que Ainhoa Benavente va aconseguir la victòria en els 1.500 lliure després d’una espectacular remuntada durant la prova. Les altres posicions del podi a nivell absolut van ser el segon lloc de Toni Ramos en 1.500 lliures i altre cop Pavillard, tercera, en 1.500 lliure. 

En categoria infantil, Toni Ramos va ser segon en els 1.500 lliures, la mateixa posició que Aina Fontserè, que també hauria estat podi en 400 estils, on hauria estat primera infantil si l’àrbitre no l’hagués desqualificat per nedar amb una tira terapèutica a l’esquena que es va descuidar de treure’s. 

Del NC Torelló hi van prendre part 15 nedadors, 7 infantils i 8 júniors absoluts. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació