Bona acollida del primer Festiges en format virtual

El festival de Sant Vicenç, que es va fer dissabte, va comptar amb actuacions diverses com contacontes, concerts i, fins i tot, una entrevista a Open Arms. 

Publicat 08/06/2020, Sant Vicenç - Societat

Aquest passat dissabte es va celebrar la segona edició del FestiGes, enguany en format virtual, que ha tingut molt bona acollida tant per part dels artistes com del públic. Els beneficis d’enguany es destinaran a Open Arms, la coneguda ONG catalana que es dedica a rescatar persones al Mar Mediterrani. L’organització del festival assegura que se li volia donar continuïtat a l’esdeveniment, i tot i que estava sobre la taula anul·lar l’edició a causa del coronavirus, la bona acollida del format d’streaming per xarxes com Instagram o Youtube els ha fet repensar el model de cara l’any que ve “en un model mixt”, segons explica Vanessa Espín, de l’organització. Malgrat la situació actual, sí que hi va haver artistes i part de l’organització que van poder actuar des del Mas La Torre de Sant Vicenç. El presentador del Festiges va ser Oriol Lázaro, un festival que ja acumula quasi un miler de reproduccions a Youtube. Les propostes eren molt diverses, des de contacontes per als més petits, actuacions musicals de Mixu, Cafè Olé i Prima Vera, fins una entrevista amb Bárbara Alonso, de l’organització d’Open Arms, que va exposar la causa de l’organització i com tothom pot aportar el “seu petit gra de sorra”. Lázaro valora "positivament" el desenvolupament del festival. El festival es va cloure amb l’actuació del grup Pelat i Pelut i del DJ K-zu. Es pot recuperar sencer al seu portal digital i a Youtube.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació