Bona actuació de les gimnastes torellonenques al Torneig Ciutat d'Olot

Hi van participar 20 gimnastes de la categoria escolar que entrenen al pavelló de Torelló i que va obtenir un bon nombre de medalles.

Publicat 24/01/2019, Torelló - Esports

Èxit torellonenc al tercer Torneig Ciutat d’Olot que es va disputar en aquesta localitat diumenge passat amb organització del Club Gimnàstic Osona i la col·laboració de la Federació Catalana de Gimnàstic. Hi van participar 20 gimnastes de la categoria escolar que entrenen al pavelló de Torelló i que va obtenir un bon nombre de medalles. En la categoria A3, Laia Colomer va ser tercera a la general, tercera de barra i segona de terra i Kamila Abadia primera de terra. L’equip A va quedar classificat en primera posició i l’equip B en segona. Pel que fa a la categoria B3 hi va haver un podi totalment torellonenc. Emma Noguer va ser primera a la general i primera de barra, Laia Altimiras segona de la general, Cèlia Solanich tercera la general i segona de terra i Laia Vilaró primera classificada de terra. En la categoria D3, Mar Casas va ser tercera de terra. 

La propera competició serà la el proper 2 de febrer quan s’inicia la primera fase de la Copa Catalana organitzada per la Federació Catalana de gimnàstica que es disputarà al Pavelló Municipal d’esports d’Olot. Es  comptarà amb la participació de les gimnastes torellonenques de la Categoria BASE1 i Escolar D3.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació