Bons resultats del NC al Trofeu Mercat del Trasto i al Trofeu Vila Esportiva de Lloret

En els 50 metres papallona, Oriol Arumí va ser primer. 

Publicat 22/05/2019, Torelló - Esports

El NC Torelló va participar al Trofeu Mercat del Trasto que es va disputar el passat 4 de maig a Torelló. En els 50 metres papallona, Oriol Arumí va ser primer mentre que Marc Hernández segon. En el 100 metres papallona, Júlia Aparicio va acabar al primer lloc mentre que Arnau Pietx al tercer. Roger Montia va ser primer i Paula Bautista segona en els 50 esquena. Montia també ho va ser en els 50 lliures. Ivette Comas i Toni Romos van aconseguir la primera posició en els 100 esquena. En prebenjamí, Paula Pavillar va obtenir el primer lloc en els 50 lliures, Júlia Aparicio va ser primera en els 100 braça i Toni Ramos en els 100 lliures. El grup de 4x50 metres estils mixte benjamí va ser primer, la mateixa posició que va aconseguir l’equip dels 4x50 estils mixte aleví.

Els nedadors torellonencs també van participar al Trofeu Vila esportiva que es va disputar el passat 11 de maig a Lloret. Destaquen els resultats d’Aina Fontserè que va ser primera en els 100 papallona, Sílvia Adam segona en els 100 esquena o Paula Pavillard primera en els 200 esquena i segona en els 200 i 400 lliures. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació