Bons resultats del CT Torelló a la Copa comarcal de pàdel

El Club es va proclamar campió en guanyar en la final al Fòrum Centelles B per 2 a 1. 

Publicat 19/06/2019, Torelló - Esports
bons-resultats-del-ct-torello-a-la-copa-comarcal-de-padel

L'equip B. (Foto: Tennis Torelló).

El CT Torelló va ser el gran dominador de la Copa Comarcal de Pàdel que es va disputar el cap de setmana passat a les instal·lacions del CT Vic. En la segona divisió (equips B),  el Club es va proclamar campió en guanyar en la final al Fòrum Centelles B per 2 a 1. En semifinals van eliminar al CT Vic B per 2 a 1 i en quarts de final al FE Tona B per 3 a 0. Cada eliminatòria constava d’un partit femení, un masculí i un mixte. Van jugar les jugadores Anna Padrós, Arantxa Carmona, Vero Suárez i els jugadors Eloi Bagaria, Josep Carbonell i Fran Subirachs. En la primera divisió (equips A), el CT Torelló va quedar sotscampió després de perdre la final davant el CT Vic A per 3 a 0. En vuitens de final es va desfer del CT Voltregà A, en quarts va guanyar al CT Sant Julià A i a les semifinals al Fòrum Centelles A. Van jugar les fèmines Miriam Rosell, Laia Piñol, Júlia Comas, Cristina Carandell i Giovanna Mandon i en nois Ernest Alberch, David Comella, Sergi Magnet, Raul Piñol, Ferran Lorenzo i Carles Quer.

Per altra banda, diumenge passat es va celebrar la festa de final de curs de l’escola de tennis i pàdel que va començar el mes de setembre. Hi van participar més de cent nens i nenes, “un percentatge molt alt del total d’alumnes de l’escola”, expliquen. L’activitat va començar al matí amb el Campionat de l’Escola on els alumnes van jugar en quadres repartits per edats. Al migdia es va fer una botifarrada popular i al voltant de les 6 de la tarda es va fer l’exhibició de tots els alumnes a la pista central on repartits per edats i nivells van demostrar el que havien après durant el curs amb exercicis i jocs.  Els nens i nenes de pàdel ho van fer primer a la pista central de pàdel i després a la de tennis. A continuació es van entregar els trofeus als campions/es i finalistes del campionat de l’escola, es van entregar medalles a tothom i es van sortejar regals. El bon temps de tot el dia va fer que a més del tennis i pàdel tothom podés gaudir de la piscina.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació