Bons resultats del NC a la segona jornada dels campionats d'Osona

Des del club torellonenc es mostren satisfets de l'evolució dels seus nedadors. 

Publicat 10/03/2020, Torelló - Esports
bons-resultats-del-nc-a-la-segona-jornada-dels-campionats-d-osona

Els nedadors que van participar a la competició. (Foto: NC Torelló).

Els equips aleví, benjamí i prebenjamí del NC Torelló van competir dissabte a la segona jornada dels campionats d’Osona que es va disputar a la piscina de Torelló, obtenint bons resultats. Des del club torellonenc destaquen que “la tasca que s’està duent a terme a la pedrera de l’entitat està donant els seus fruits competició rere competició”, i que “els nostres nedadors van rebaixant les seves marques personals en un percentatge altíssim de les ocasions”. A més, afegeixen que “encara millor és la valoració dels entrenadors respecte les millores tècniques dels nedadors que cada vegada ho fan una mica millor i resulten menys desqualificats per errades de reglament”. Els nedadors torellonencs que van destacar més i van aconseguir pujar al podi són Sergi Bautista que va ser tercer en els 50 lliure benjamí i segon en 50 papallona benjamí; Cristina Campos, 2a en 50 lliure benjamí i 1a en 50 papallona femení;  Pol Mora, 1r en 100 lliure aleví i 3r en 100 braça aleví; Kilian Rubiejo, 3r en 100 lliure aleví; Irene Comas, 1a en 100 lliure aleví i 2a en 100 braça aleví; Pol Gil, 3r en 25 papallona prebenjamí; Arnau Pietx, 2n en 100 braça aleví i Paula Bautista 3a en 100 braça aleví.  

Els campionats d’Osona finalitzaran el proper 13 de juny també a les instal·lacions torellonenques. En aquesta tercera jornada entraran en acció les categories superiors que són els infantils, júniors i absoluts, que faran un nedador complet en la distància de 50m, nedant tots els quatre estils que són papallona, esquena, braça i crol.  Pel que fa als alevins, nedaran les proves de 100 que els falten que són els 100 esquena i 100 papallona. Els benjamins, per la seva banda, nedaran els 100m estils individuals mentre que els prebenjamins nedaran els 50m lliure. La suma de temps de totes aquestes proves, més els temps acumulats durant la primera i la segona jornada determinaran les classificacions finals d’aquest campionat. 

Finalment, a partir d’aquest dijous i fins diumenge 15 de març tindrà lloc a Oviedo (Astúries) el campionat d’Espanya infantil, on el NC Torelló hi tindrà la presència de Toni Ramos. El nedador torellonenc participarà dijous en els 1.500m lliure, divendres en els 200m lliure, dissabte en els 100m lliure i diumenge en 400m lliure.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació