Bons resultats del NC Torelló en les competicions del cap de setmana

Els nedadors torellonencs van pujar al podi en la segona jornada de la lliga benjamí i la segona jornada de la lliga per equips prebenjamí. 

Publicat 20/11/2019, Torelló - Esports
bons-resultats-del-nc-torello-en-les-competicions-del-cap-de-setmana

Els benjamins i prebenjamins que van disputar la competició. (Foto: NC Torelló).

El NC Torelló va ocupar diversos podis durant la segona jornada de la lliga benjamí i la segona jornada de la lliga per equips prebenjamí que es va disputar el cap de setmana passat a Vic. Cal destacar la primera posició de Paula Pavillard en els 50 metres papallona i la tercera en els 100 esquena, el tercer lloc de Sergi Bautista en els 100 esquena, també va ser tercera Cristina Campos en els 100 metres papallona. Pel que fa l’equip de 4x50 metres lliures benjamí va ser segon i va estar format per Biel Puig, Joan Camprubí, Paula Pavillard i Sergi Bautista. Des del NC Torelló destaquen que “en aquestes joves edats, és més important l’assoliment d’objectius tècnics que no la marca pròpiament assolida i és bo observar que cap dels nedadors torellonencs van estar desqualificats ni per viratges irregulars ni per incorrecció en l’estil de nedar”. Eva Comas, entrenadora d’aquestes categories del NC Torelló, es mostra satisfeta per com havien competit els nedadors i afirma que “valoro principalment la progressió en l’estil, la millora en la posició dins l’aigua, els subaquàtics i els viratges. Estem treballant això, i s’ha notat”. Els altres nedadors que van participar en la competició van ser Ioana Thomirova, Mariona Comas, Cristina Campos, Laia Aparicio, Gil Font, Èric Botello, Gerard Montia, Alexander Khudolev, Jan Villegas i Adam El Faziki. En categoria prebenjamí van nedar Pol Gil, Dan Gil, Estel Danado, Jan Lujan, Emma Rusiñol i Dan Enrich. 

Finalment, cinc nedadors del NC Torelló van ser premiats per l’Ajuntament de Torelló, en reconeixement als mèrits esportius aconseguits durant la temporada 2018-2019. Els premiats van ser Toni Ramos, Pol Mora, Paula Pavillard, Sílvia Adam i Aina Fontserè. Tots ells van assolir la participació en campionats d’Espanya mentre que Mora i Pavillard, a més, van assolir podis als campionats de Catalunya. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació