Campanya de reactivació turística a Osona

S'ha editat un audiovisual amb diferents indrets d'Osona i que comença amb una imatge del Santuari de Bellmunt.

 

Publicat 21/07/2020, Osona - Turisme

Osona Turisme impulsa una campanya de reactivació del turisme remarcant els elements més distintius d’Osona, subratllant l’estil slow life, tan important en èpoques de desconcert i d’evitar les aglomeracions. Aquesta nova etapa comunicativa “segueix l’eix vertebrador de l’essència, l’autenticitat i la simplicitat representada en tots els racons de la comarca”, segons expliquen i “entenent aquest punt com a fonamental en la situació actual”.

La nova campanya es va estrenar el passat 1 de juliol amb la presentació d’un nou audiovisual carregat de bon humor i de tot allò que fa especial Osona i que comença amb una imatge del Santuari de Bellmunt. S’hi poden contemplar  paisatges increïbles, una gastronomia infinita, cultura, tradició i la calidesa de la gent que conforma la comarca i la fa característica. Un vídeo protagonitzat per veïns de la comarca en alguns dels racons més emblemàtics. Amb només una setmana ja ha rebut unes 20 mil visualitzacions a xarxes socials. Aquesta campanya serà  reforçada amb la reproducció rotativa a tots els canals de Catalunya dins la Xarxa de Televisions Locals, a més de diferents insercions de falques a RAC105 a nivell de tota Catalunya i RAC1 a la província de Barcelona, fent rotació a totes les connexions.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació