Campanya per reflexionar sobre la recollida de residus

Aquest dijous es farà una xerrada-debat per parlar sobre aquesta qüestió. 

Publicat 12/02/2020, Torelló - Medi Ambient

L’Ajuntament de Torelló ha engegat una campanya per millorar la recollida de residus del municipi i també per reflexionar sobre l’actual model de recollida selectiva i plantejar noves alternatives. Per això, s’ha organitzat una xerrada-debat per parlar d’aquests temes, aquest dijous, a les 8 del vespre, al Casal Cívic del carrer Rocaprevera.

Durant els dies previs, es llançaran diferents missatges a través de les xarxes socials i de la difusió de cartells publicitaris, per tal d’incitar a la reflexió i fomentar l’assistència i participació a la xerrada-debat.

Entorn de la recollida es volen plantejar temes i problemàtiques com ara els voluminosos abandonats, la recollida comercial, els contenidors desbordats i un eventual canvi de sistema de recollida, amb alternatives com ara el porta a porta.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació