Cap de setmana insòlit a la Vall del Ges pel coronavirus

L'activitat cultural i esportiva queda aturada per un període, com a mínim, de quinze dies. 

Publicat 13/03/2020, Vall del Ges - Societat

La Vall del Ges viurà un cap de setmana atípic en que tant l’activitat cultural com esportiva queda paralitzada, almenys, durant quinze dies. L’amenaça del coronavirus afecta el territori de la Vall quan a Osona ja se n’han detectat dos casos i 19 treballadors sanitaris estan confinats a casa seva. 

L’Associació Cultural Andalusa de Torelló ha ajornat les XX Jornades Culturals del Dia d’Andalusia prevista per aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum. Alhora s’ha anul·lat l’espectacle de dansa, poesia i playback que s’havia de fer diumenge al Teatre Cirvianum en el marc de la campanya solidària ‘Torelló amb Kimwenza’. La calçotada i la quina dels Deixebles de Sant Feliu tampoc es farà. Alhora la festa del carrer Sant Josep no es portarà a terme, després que la comissió de festes ha anunciat que plegava. La idea es ajornar-la i celebrar-la d’aquí a uns mesos. L’Alter Cinema també ha alterat la seva programació i ha anul•lat la pel•lícula ‘La innocència’ prevista per dijous de la setmana vinent. 

Per altra banda, a Torelló no es faran les misses entre setmana i només se celebraran les del cap de setmana, segons el comunicat emès pel Bisbat de Vic. 
També s’han suspès tots els actes esportius que afecten, per exemple, els clubs de futbol de la Vall del Ges (el Club de Futbol Torelló, CD Borgonyà, la Unió Esportiva Sant Vicenç i la Unió Esportiva Santperenca), el Club Bàsquet Torelló, el CN Torelló o el CT Torelló o el TT Torelló. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació