Càritas recapta 1212 euros durant el concert solidari de música clàssica

Va comptar amb les actuacions actuacions de l'orquestra JOVic i del grup de músics cantants Noctes

Publicat 16/01/2020, TORELLÓ - Cultura
caritas-recapta-1212-euros-durant-el-concert-solidari-de-musica-classica

L'orquestra JOVic i el grup Noctes de Barcelona (Foto: Setmanari Torelló)

L’11è concert solidari de música clàssica en benefici de Càritas Interparriqual de Torelló va omplir diumenge l’església del barri de Monserrat i va recaptar un total de 1212 euros. El concert va comptar amb les actuacions de l'orquestra JOVic i del grup de músics cantants Noctes de Barcelona integrat per tretze persones i que es presentava per primera vegada. El grup Noctes, dirigit per Maria Mauri, va interpretar nadales d’altres èpoques i llocs d’Europa, però també ‘El desembre congelat’. Pel que fa l’orquestra JOVic, formada per exalumnes de l’Escola de Música i Conservatori de Vic, va interpertar la ‘Simfonia Concentarte’ de Mozart, sota la direcció de Jofre Bardolet. El director assenyala que a la part final “vam oferir un pupurri de nadales sota el títol ‘Fum de joia congelat’.

Prèviament al concert, Càritas Interparroquial de Torelló va llegir un text en què va recordar que porten “onze anys de solidaritat musical durant el Nadal i que ens recorda la situació de vulnerabilitat de tantes i tantes persones, sovint properes”. Pel que Arnau Solà va dissenyar la portada del programa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació