Càritas Torelló organitza la campanya 'Una joguina, un somni'

És la sisena edició de la iniciativa que pretén que cap nen de Torelló es quedi sense joguina durant el Nadal. 

Publicat 28/11/2019, Torelló - Societat
caritas-torello-organitza-la-campanya-una-joguina-un-somni

Cartell de la campanya.

Per sisè any consecutiu, Càritas de Torelló impulsa la campanya ‘una joguina, un somni’ perquè cap nen del municipi es quedi sense joguina durant les festes de Nadal. Osonament, entitat que fins ara hi col·laborava, ha deixat el projecte però quatre voluntaris hi continuen vinculats. Assumpta Sala, de Càritas Torelló, explica que les persones que hi vulguin participar “poden recollir la carta d’un infant a Càritas i comprar-li el regal que ha demanat d’un import d’entre 20 i 25 euros”. També es pot enviar un correu a 1joguina1somni@gmail.com i li reenviaran la carta de l'infant. Sala diu que, sobretot, falten joguines per a la franja d’edat “d’entre els 5 i els 10 anys”. Els horaris per recollir les cartes i lliurar els regals són els dimarts de 10 del matí a les 12 del migdia a Càritas Torelló, a la planta baixa de La Rectoria. Des de Càritas conviden a les entitats del municipi a col·laborar-hi. 

L’altra campanya que organitzen des de Càritas es realitza abans de l’estiu quan es reparteixen lots de joguines reciclades entre les famílies més necessitades.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació