Caritàs Torelló posa en marxa una campanya per fer front a les necessitats de la Covid-19

Demana la col·laboració econòmica de manera puntual o a través d'una quota fixa per finançar els projectes que es porten a terme.

Publicat 24/04/2020, Torelló - Solidaritat

Càritas Interparroquial de Torelló impulsa una campanya per fer front a les noves necessitats que generarà la pandèmia de la Covid-19 . Porta per nom ‘Torelló truca a la porta’ i demana la col·laboració econòmica “de manera puntual o a través d'una quota fixa” per finançar projectes com el pis d'acollida per a persones sense sostre, per facilitar l'accés de joves a una formació postobligatòria o per ajudes a la urgènciasocial,” diuen des de l'entitat. Igualment es pot col·laborar de manera periòdica en un projecte concret per garantir-ne la seva continuïtat. La campanya s’ha avançat en el calendari arran de la Covid-19, ja que la intenció era iniciarla pel setembre. La iniciativa també permet afegir-se a la quarantena de voluntaris que treballen a l’entitat. Per difondre la campanya s'han editat uns díptics amb informació de la campanya i una butlleta per fer els donatius. Des de Càritas Interparroquial deTorelló, que treballen en col.laboració amb els serveis socials de l'Ajuntament, apunten “que caldrà acompanyar molta gent gran i també infants».

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació