Clàudia Galícia parla de l’esforç i la constància davant de 300 persones

Dimarts va pronunciar una xerrada al Teatre Cirvianum que estava dirigida als joves esportistes

Publicat 16/01/2020, TORELLÓ - Esports
claudia-galicia-parla-de-l-esforc-i-la-constancia-davant-de-300-persones

Claudía Galicia durant la xerrada de dimarts al Teatre Cirvianum (Foto: Ajuntament de Torelló)

L’esportista torellonenca Clàudia Galícia va pronunciar dimarts a la tarda la xerrada ‘Esforç sense constància?’ davant de més de 300 persones al Teatre Cirvianum. Estava organitzada per la regidoria d'esports de l'Ajuntament i dirigida als joves esportistes de les entitats del municipi.

L'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, va obrir l'acte amb un breu parlament on va agrair la disponibilitat de l'esportista i va reconèixer la seva àmplia trajectòria. Tot seguit, el presentador de la xerrada, el periodista Enric Xicoy, va donar pas a la projecció del documental ‘Esport Global - Clàudia Galícia’, abans d'iniciar una distesa xerrada amb l'esportista. Durant l'entrevista, Galicia va repassar la seva trajectòria vital remarcant aspectes importants com la compaginació de la vida laboral i esportiva, la importància de les xarxes socials o els valors i el respecte dins del món de l'esport.

L'esquiadora i ciclista va explicar que per ella “l'èxit no és el resultat final en una competició” i va compartir algunes de les interioritats de les seves disciplines. L'esportista torellonenca també va remarcar que en els esports que practica no ha patit mai “discriminació” pel fet de ser dona i ho atribueix al fet que “són esports minoritaris”.

L'acte va acabar amb un intens torn obert de preguntes del públic que va assistir a la xerrada.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació