Clàudia Galícia s'imposa en la primera etapa de la Titan Desert

La cursa, que també compta amb la participació del santperenc Oriol Colomé, va començar aquest dilluns.

Publicat 03/11/2020, Almeria - Esports

La ciclista torellonenca Clàudia Galícia s’ha imposat en la primera etapa de la Titan Desert que va començar aquest dilluns a Almeria. La prova s’havia de disputar al Marroc, però la pandèmia l’ha fet canviar d’escenari. Galícia ha explicat a través de twitter que han estat “100 quilòmetres amb una mica de tot, dos ports al principi, una zona intermèdia molt ràpida i els últims vint quilòmetres de rambles interminables però molt divertides”. Galícia afirma que “estic contenta de començar bé, però l’important és acabar bé”. Fa quinze dies va col·locar-se a la dinovena posició del Mundial perquè en la darrera prova no es va trobar bé. Com que no va aconseguir la posició desitjada va decidir participar a la Titan Desert, la cursa que la va iniciar en el món de la bicicleta de muntanya i que va guanyar els anys 2013 i 2014.

Pel que fa el santperenc Oriol Colomé, que també hi participa, va acabar al tercer lloc amb 1 hora 50 minuts i 8 segons, a menys d’1 minut del primer i segon classificat. La sortida i arribada d’aquesta primera etapa era a El Toyo i el recorregut constava de 100 quilòmetres amb un desnivell de 1517 metres. Colomer és un dels favorits i és la novena vegada que hi pren part. En les dues últimes edicions va ser onzè i dotzè i lluitarà per acabar entre els deu primers classificats.

La 15a edició de la Titan Desert compta amb la participació de 400 corredors, una xifra inferior a la dels darrers anys quan hi havia més de 600 inscrits. Aquest dimarts es disputa la segona etapa d’una cursa que ha passat de sis a cinc etapes i amb un recorregut total de 428 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 5429 metres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació