Comença el 3x3 escolar de la Vall del Ges amb més de 700 jugadors

Des del CB Torelló, organitzadors del torneig, destaquen que és l’any que hi ha més participació

Publicat 15/01/2020, TORELLÓ - Esports
comenca-el-3x3-escolar-de-la-vall-del-ges-amb-mes-de-700-jugadors

Aquesta setmana ha arrencat el 3x3 Escolar de la Vall del Ges que organitza per 5è any consecutiu el Club Bàsquet Torelló. Enguany està format per 6 escoles, 5 de Torelló (Fortià Solà, Marta Mata, Sagrats Cors, Vall del Ges i Rocaprevera) i una de Sant Vicenç (Lloriana). En formen part un total de 172 equips i més de 700 jugadors i jugadores. El director tècnic, Jordi Sainz, assenyala que “ens pensàvem que l’any passat ja havíem tocat sostre però aquest any encara tenim més nens i equips i, per tant, hem crescut”. El torneig es portarà a terme durant aquest gener, febrer, març i una setmana abril.

El 3x3 Escolar Vall del Ges consisteix en formar equips de 4 jugadors. Cada dia de la setmana el Club Bàsquet Torelló aporta monitors per dur a terme el control i gestió del mateix. Aquests partits es juguen a l’hora del pati a cada escola. S'organitza una lliga interna de cada centre i al final de trimestre es juga una gran cloenda a la zona esportiva municipal. Hi participen alumnes de cicle mitjà (3er i 4rt) i de cicle superior (5è i 6è).

 

Cal destacar que l'edició anterior va estar guardonada per la Fundació Catalana de l’Esport com a millor projecte d'inclusió. Guardó que través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física, ha aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en el seu entorn més immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió o fomentar la igualtat entre les persones amb independència de la seva condició social, origen, raça o religió.

La Federació Catalana de Basquetbol col·labora amb el material per poder dur a terme l'activitat. Un any més es compta amb el suport del Ajuntament de Torelló, Diputació de Barcelona, Federació Catalana de Basquetbol i el Consell Comarcal d'Osona.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació