Comença el procés de preinscripció a les llars d'infants

També es poden fer des d'aquest dimecres i fins el 22 de maig. 

Publicat 13/05/2020, Vall del Ges - Ensenyament
comenca-el-proces-de-preinscripcio-a-les-llars-d-infants

El cartell de les preinscripcions a la llar d'infants Blancaneus.

Aquest dimecres també arrenca el procés de preinscripció a les llars d'infants de la Vall del Ges que s'allargarà fins el 22 de maig. En el cas de Torelló es pot fer a la llar d’infants Blancaneus i a La Cabanya, a Sant Vicenç a Els Gallerets i a Sant Pere a l’Avet. Com a la resta d'escoles dels municipis, els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres. Si algú té problemes per fer la preinscripció telemàtica, es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig, demanant cita prèvia a cada centre a partir d’aquest dimecres.

Per fer el procés en línia a Torelló, cal descarregar-se el document de sol·licitud que podeu trobar al peu d'aquesta notícia, al banner ‘Preinscripció llars d’infants municipals’ de la web municipal (www.ajtorello.cat) o a la web de preinscripció de la Generalitat, guardar-lo a l’ordinador i omplir-lo. Posteriorment, s’ha  d'enviar per correu electrònic la sol·licitud i la documentació necessària a la llar d'infants escollida en primera opció. Els documents que s’hauran d'adjuntar, depenent de cada cas particular són el DNI/NIE dels tutors i l'alumne (si en té) per les dues cares, el carnet família nombrosa, el carnet de família monoparental, el llibre de família, el carnet de discapacitat de l'alumne i/o tutors i l’acreditació de ser beneficiaris de renda garantida de ciutadania. A continuació, el centre enviarà un correu indicant que ha rebut i validat la documentació. En el cas que no es pugui fer la preinscripció telemàtica, també es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig, demanant cita prèvia per telèfon a cada centre a partir d'aquest dimecres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació