Comencen les obres de millora del primer pas de vianants del carrer Manlleu

L'actuació de seguretat viària va a càrrec de la Diputació de Barcelona. 

Publicat 22/06/2020, Torelló - Obres
comencen-les-obres-de-millora-del-primer-pas-de-vianants-del-carrer-manlleu

Les obres es realitzen a la carretera BV-5225. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La setmana passada es van iniciar les obres de millora del primer pas de vianants, que serà elevat, a l’entrada de Torelló pel carrer Manlleu. Es tracta de l’actuació de seguretat viària que està executant la Diputació de Barcelona. Les obres, que van començar el passat 15 de maig, inclouen diverses actuacions. Es tracta de l’asfaltat del carrer Manlleu, des de la rotonda de l’entrada venint de Manlleu fins a l’altura del carrer Cònsol; la reordenació de les sortides i entrades a la benzinera; la millora de l'accessibilitat en el pas de vianants situat a la cruïlla del carrer Manlleu amb el carrer Sant Isidre i adequació de l’illa intermèdia; la creació d’un nou pas de vianants a l’altura de la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Pla de l’Aire. Millora de l’accés dels vianants a la parada d'autobús; i la construcció d'un pas elevat a l’altura del número 104 del carrer Manlleu. En el cas d'aquesta última actuació, la construcció d'un pas elevat, era una reivindicació llargament reclamada des de l’Ajuntament. Segons dades de la Policia Local, es tracta d’un punt perillós on, en els últims anys, s’hi han produït diversos accidents. Per això, últimament ja s'hi havia afegit un senyal lluminós per reforçar la seguretat.


L'actuació de seguretat viària en tot aquest tram urbà de Torelló no es preveu que provoqui afectacions importants al trànsit, amb talls puntuals i pas alternatiu regulat per semàfors. La durada de tota l’actuació, que també inclou obres al tram de la carretera dins del nucli urbà de Manlleu, serà de 5 mesos.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació