Convoquen el concurs de cartells de la festa major de Torelló

La data límit de presentació de propostes és el 12 de juny.

Publicat 06/05/2020, Torelló - Cultura
convoquen-el-concurs-de-cartells-de-la-festa-major-de-torello

L’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major, dotat amb un premi en metàl·lic de 500 euros. La data límit de presentació de propostes és el 12 de juny. El tema del cartell és la Festa Major de Torelló. Els treballs es poden realitzar amb qualsevol tècnica (pintura, fotografia, collage...) i amb la tinta que es vulgui (quadricromia), tot i que l’original ha d’estar realitzat a 300 ppp en mode CMYK i en versió PDF. 
 
Per concursar cal ser major de 16 anys i haver nascut o residir a Torelló, ja que el concurs és d’àmbit local. En el cartell s’inclourà el text següent: FESTA MAJOR DE TORELLÓ 2020. Del 18 de juliol al 2 d’agost. Els treballs hauran de mesurar 29,7 x 42 cm -vertical- i cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres. Les obres s’han de presentar fins al 12 de juny, per correu electrònic a la secretaria de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, a l’adreça info.eap@ajtorello.cat. El tema del missatge ha de ser: CONCURS CARTELLS FM2020 i l’obra s’ha d’adjuntar en format JPG, a 72ppp. També s’ha d’adjuntar una còpia del document d’identitat i el número de telèfon. 
 
La comissió de valoració de les obres estarà formada per professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, la regidoria de Cultura i la persona guanyadora del premi de l’any anterior. Es tindran en compte factors com ara l’originalitat de la idea; la qualitat estètica de la proposta; i l’adequació de la difusió de la Festa Major de Torelló. La comissió de valoració seleccionarà tres obres finalistes, que publicarà al compte d’instagram @escartto el dia 16 de juny. La proposta que hagi rebut més likes el dia 22 de juny a les 4 de la tarda serà la guanyadora del concurs. 
 
El lliurament del premi es farà el dia del pregó de la Festa Major. Totes les obres que es presentin, s’exposaran al web de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló a partir del 22 de juny.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació