Curs de premonitor en el lleure a Torelló

Les inscripcions estan obertes fins l'11 de juny. 

Publicat 04/06/2019, Torelló - Societat
curs-de-premonitor-en-el-lleure-a-torello

Cartell del curs.

El Torelló Jove i l’empresa Quiràlia organitzen un curs de premonitor en el lleure adreçat a joves dels 14 als 17 anys. Proporciona una visió i iniciació general dels continguts i conceptes de les tasques que desenvolupen els professionals de l'educació en el lleure. Pel que fa les inscripcions estan obertes fins l’11 de juny. 

L'etapa lectiva és de 20 hores, els dies 25 i 27 de juny i 2, 4, 9, 11, 16 i 18 de juliol, en horari de 10 del matí a dos quarts d'1 del migdia, i serà complementada amb una etapa de pràctiques. Es tracta d'un curs molt pràctic per adquirir eines, recursos i tècniques per aplicar-les en l'àmbit del lleure.

Per formalitzar les inscripcions hi ha temps fins l’11 de juny, a les dependències del Torelló Jove, de dilluns a divendres, de les 11 del matí a la 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació